Haslou
Met Korting naar Fortuna Sittard
Donderdag 9 februari

Fortuna nodigt alle leden van Haslou uit om voor slechts €5,- per ticket, per persoon (voor zowel volwassenen als kinderen) de thuiswedstrijd tegen FC Twente en/of de wedstrijd tegen FC Groningen te bezoeken.

Uiteraard is het ook mogelijk om voor beide wedstrijden een ticket tegen dit gereduceerde tarief aan te schaffen.
Dit keer hebben nog een extra optie voor jullie, namelijk kosteloos naar de wedstrijd Fortuna Vrouwen - PSV Vrouwen aanstaande zondag.

  • Fortuna Vrouwen – PSV Vrouwen: Zondag 12 februari om 12.15 uur. Voor deze wedstrijd hoeft GEEN ticket te worden aangeschaft. De stadionpoorten openen zondag om 11.15u;
  • Fortuna – FC Twente: Zaterdag 11 maart om 18.45u, inclusief kidsplein;
  • Fortuna – FC Groningen: Zondag 2 april om 16.45u, inclusief kidsplein.

 

Bestelproces tickets

Tickets voor de E & Zuid-tribune (afhankelijk van de beschikbare capaciteit) kunnen besteld en betaald worden via een speciale pagina, namelijk www.fortuna-inderegio.nl
Tickets kunnen worden besteld per vereniging, apart per team of per individu. Voor de Fortuna vrouwen wedstrijd a.s. zondag is geen ticket noodzakelijk en kan iedereen gratis komen zonder toegangsbewijs.

 

Ontvangen van de tickets

In het betaalproces kan worden aangegeven of jullie de tickets per email willen ontvangen of dat jullie de tickets op de wedstrijddag willen ophalen bij de ticketunit, gelegen ter hoogte van de Oost/Zuid-tribune (Lissabonlaan).
Deze ticketunit opent twee uur voor aanvang van de wedstrijd. In onderling overleg is het altijd mogelijk om de kaarten op een eerder moment op te komen halen in het stadion.

Meer recent Haslou nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!