Haslou

HASLOU U11 TOP Toernooi 2021 - 5 September 2021

Beste voetbalvriend(in),

Namens SV Haslou wil ik je van harte welkom heten op de tweede editie van het
Haslou TOP Toernooi. We zijn erg blij met je komst.

Met trots mag ik mededelen, dat we tijdens deze tweede editie mogen rekenen op een TOP deelnemersveld. 12 sterke teams van 8 gerenommeerde betaald voetbal organisaties uit binnen- en buitenland en onze eigen lokale trots uit Elsloo. Wat een prachtig affiche.

Onze doelstelling is om met ons TOP toernooi een positieve bijdrage te leveren aan een gedegen competitiestart voor alle deelnemende teams. We hebben getracht een kwalitatief hoogwaardig toernooi neer te zetten, waarbij TOP in alles zijn weerklank heeft. TOP teams, TOP spelers, TOP begeleiding, TOP verzorging, TOP wedstrijden, TOP arbitrage, TOP supporters, TOP accommodatie en TOP organisatie. We hopen dat alle aanwezigen een TOP dag beleven, die ieder zich nog lang zal herinneren.

Langs deze weg wil ik gelijk van de gelegenheid gebruik maken om alle vrijwilligers en sponsors te bedanken. Zonder jullie bijdrage en inzet is een toernooi zoals dit niet te realiseren. Dank je wel.

Tot slot wil ik je uitnodigen om er met zijn allen een sportieve dag van te maken en te zorgen voor een fantastische start van een nieuwe traditie. Hopelijk ga je dit ook zo ervaren en mogen we de komende jaren rekenen op jouw aanwezigheid.

Ik wens alle teams op 5 september en het komend seizoen heel veel succes en vooral plezier toe.


Namens de Haslou TOP Toernooicommissie,


Erik Royen

 

TOPtoernooi_informatie_erik

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!