Haslou
Erik Royen stopt na dit seizoen als hoofdtrainer Haslou 1
Donderdag 15 februari

Erik Royen vertrekt aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer van Haslou 1. Na drie seizoenen komt er een einde aan de samenwerking, omdat Erik komend jaar gaat starten met de trainersopleiding voor UEFA A. Dit is helaas niet te combineren met zijn werkzaamheden als hoofdtrainer bij SV Haslou.

Onder leiding van Erik en zijn technische staf hebben veel ‘eigen jongens’ de kans gekregen om zich te ontwikkelen bij de senioren en is er een hechte selectie gesmeed met als absolute hoogtepunt het kampioenschap in de 3e klasse in het seizoen 2022/2023.

Erik voegt toe: “Hard work beats talent, if talent doesn't work hard" en "Winners never quit & Quitters never win" zijn door mij veelvuldig gebruikte quotes. Ik geloof erin, dat je je dromen waar kunt maken als je ergens hard voor wil werken en niet opgeeft als het moeilijk wordt.

Dit geloof heb ik de afgelopen 2,5 jaar proberen over te brengen op de selectie van SV Haslou. Ik durf te zeggen dat dit geloof bij de spelers die nu nog actief zijn binnen de selectie steeds meer tussen de oren zit en ze daar ook steeds meer naar handelen. Als ik de winnaars in onze selectie zie, vervult me dat met trots. Toch ga ik aan het eind van dit seizoen SV Haslou als hoofdtrainer verlaten om één van mijn eigen dromen waar te maken.

Maar voor het zover is, blijven we als selectie eerst samen nog hard werken om met het eerste elftal handhaving in de tweede klasse te bewerkstelligen en met het tweede elftal promotie naar de eerste klasse af te dwingen.

Uiteraard respecteren wij Erik zijn beslissing om zijn dromen te volgen. We willen hem bedanken voor zijn goede werk en veel succes wensen met zijn opleiding en stage bij MVV O21.

Bestuur SV Haslou

Meer recent Haslou nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!