Haslou
Ruud Peters nieuwe hoofdtrainer SV Haslou 1
Donderdag 7 maart

Met ingang van het seizoen 2024-2025 zal Ruud Peters de rol van hoofdtrainer Haslou 1 gaan vervullen! Momenteel is hij nog trainer van SHH 1 in de 1ste Klasse, maar vanaf volgend seizoen maakt hij de overstap naar ’t Mergelakker waar hij getekend heeft voor twee jaar.

Ruud is 39 jaar, getrouwd met Rachèl en vader van twee prachtige zonen Mees (10) en Jop (8) waarmee hij woonachtig is in Nieuwstadt. In het dagelijkse leven is hij werkzaam binnen de Nieuwste Pabo in Sittard als docent en coördinator studentbegeleiding. 

Ruud heeft al flink wat ervaring opgedaan als hoofdtrainer, maar kan ook putten uit een jarenlange carrière als voetballer op de Limburgse amateurvelden. Zo heeft hij gespeeld bij FC Ria, Fortuna Sittard, FC Geleen-Zuid, DVO en Susteren. Als trainer is hij werkzaam geweest in de jeugd van Fortuna Sittard en als hoofdtrainer bij DVO en momenteel dus bij SHH. Hij is enorm blij met deze nieuwe uitdaging in Elsloo.

Ruud: “Ik ben zeer kritisch in de keuze voor een nieuwe club geweest. Haslou past qua persoonlijkheid goed bij me. De club heeft een goede naam, Aelse is een prachtig dorp en ik vind het belangrijk dat er binnen alle geledingen van de vereniging op een goede manier samen gewerkt wordt. Alleen samen kun je mooie prestaties neerzetten. Ik hecht daarbij veel waarde aan de relatie met alle spelers, de groepsdynamiek en het nastreven van het hoogst haalbare. Iedere speler heeft zijn eigen identiteit en mijn manier van coaching is gebaseerd op de behoefte en persoonlijkheid van de speler.”

Wij wensen Ruud van harte welkom bij onze club en veel succes in de komende jaren!

Sv Haslou - bericht-43

 

Meer recent Haslou nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!