Haslou
Voetlab
Vrijdag 31 juli 2020

De KNVB heeft iets nieuws, en het heet Voetlab. Via Voetlab kan een trainer heel makkelijk zelf een event (training) aanmaken en delen in de groepsapp van zijn/haar team via https://app.voetlab.com/organiser

Het gaat in eerste instantie om trainingen voor 13-18 jarigen. Binnenkort gaan we ook, bij voldoende belangstelling in een regio, toernooien toevoegen. Voetlab werkt via whatsapp met een soort Tikkie zodat de trainers per team “spontaan” een training kunnen organiseren. Bijvoorbeeld extra kracht- of techniektrainingen, gewoon op de club maar ook in het park of online. Ze kunnen trouwens ook al geplande trainingen gebruiken - de eerste training met het nieuwe team misschien?

Én de spelers uit het team kunnen hun vrienden/vriendinnen ook uitnodigen; heel simpel door het doorsturen van de app. Zo komen er misschien nog nieuwe leden bij. Bovendien zijn er voor de deelnemers, maar ook voor de clubs als organisator, mooie prijzen te verdienen! Dat werkt met een puntentelling a la FIFA, als een extra motivatie voor de jeugd om lekker te komen trainen. 

Op donderdag 30 juli heeft JO15-1 wederom getraind onder leiding van Joep Schepers. Dit team maakt gebruik van Voetbal. Op de foto’s zien we uitleg door de trainer en het uitvoeren van de oefeningen door de spelers.
 

Voor meer algemene informatie zie www.voetlab.com of stuur een app naar Voetlab: 06-50623406.

DSC_5056

DSC_5057

DSC_5061

DSC_5098

DSC_5083

DSC_5096

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!