Haslou
Haslou Reünie 2023
Vrijdag 1 september 2023

Na een aantal jaren  afwezigheid,  wordt op  15, 16 en 17 september  weer het Haslou weekend georganiseerd. Op ons sportcomplex aan het Mergelakker zal een gezellige feesttent geplaatst worden waarin we een zeer gevarieerd programma presenteren.

Onderdeel van dit programma is een  reünie  voor leden, oud leden, ouders van jeugdleden, leden van de club van 50, sponsoren, supporters en sympathisanten. Zondag 17 september starten we om 11.00 uur in de feesttent.

Kom gezellig met je oud teamgenoten of huidige leden “sterke” verhalen over vroeger en nu bespreken. De organisatie zorgt voor goed gekoelde drankjes , een muziekje op de achtergrond en iets te eten als je gedurende de reünie honger krijgt. Voor de gezelligheid zorgen jullie zelf.
Aanmelden hiervoor is niet nodig ( alleen voor het ontbijt). We hopen op een grote opkomst en veel aanmeldingen voor het ontbijt.

Voor de mensen die drie dagen willen feesten, de rest van het programma ziet er als volgt uit :
 Vrijdag 15 september vanaf 19.30 uur: BIERCANTUS.  Volg de sociale media voor info en aanmelding (events@haslou.nl )
 Zaterdagmorgen en -middag 16 september: Aelse Beweegt en Recreanten Toernooi. Informatie hierover volgt
 Zaterdagavond 16 september vanaf 18.00 uur bandavond met Die Steirische Harmonika Freunde, diverse DJ’s en de bands Lambshade en Marquees. Entree gratis.

Beleefd uitnodigend,

Organisatie Haslou feestweekend.

Meer recent Haslou nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!