Haslou
Haslou Feestweekend 2023
Vrijdag 18 augustus 2023

Het Haslou Feestweekend is terug!

Na een aantal jaar afwezigheid zal het feestweekend weer zijn comeback maken in het weekend van 15-16-17 september 2023 met leuke events, een vriendschappelijk toernooi en een gezellige reünie. Natuurlijk staat ook de feesttent weer op het parkeerterrein van het Mergelakker!

Biercantus met de Plusband

Op vrijdagavond 15 september keert ook de biercantus weer terug in het programma! Deze gezellige avond vol meezingers zal onder leiding staan van de Plusband. Zij zullen de hele avond zorgen voor een energieke sfeer en natuurlijk verantwoordelijk zijn voor het uitdelen van de straffen wanneer regels overtreden worden. Je kunt een hele tafel voor maximaal tien personen reserveren voor €120,- (incl. programmaboekjes en twee halve gieters bier) of een halve tafel van maximaal 5 personen voor €60,- (incl. programmaboekjes en één halve gieter bier). Er zijn nog maar een handvol tafels vrij, dus reserveer snel door te mailen naar events@haslou.nl

Recreanten Toernooi

Op zaterdagmiddag 16 september kun jij een team inschrijven om mee te doen aan het Haslou Toernooi! Verzamel jouw vrienden, familie, teamgenoten of andere mensen die zin hebben om een balletje te trappen en doe mee aan een gezellig toernooitje waar plezier voorop staat! De wedstrijden worden gespeeld op een half veld en zijn 7 tegen 7.  Schrijf jouw team nu in door te mailen naar events@haslou.nl

Band Night met Lambshade en Marquees

Zaterdagavond 16 september kun je in de feesttest lekker losgaan op de fijne deuntjes van diverse DJ's, maar ook verschillende bands zullen het podium betreden. En niet zomaar wat bands! Zo zal eerder op de avond Steirische Harmonika Freunde zorgen voor Duitse 'schwung' met hun optreden, maar later op de avond hebben we ook nog twee mooie comebacks. 

We zijn namelijk erg trots dat LAMBSHADE en MARQUEES beide, speciaal voor dit feestweekend, eenmalig terugkeren op het podium om de avond compleet te maken. Dit mag je dus zeker niet missen! De entree is gratis, dus geen enkel excuus om er niet bij te zijn!

Haslou Reünie

Op zondagochtend 17 september willen we alle huidige leden, oud-leden en alle anderen leden van de Haslou familie uitnodigen voor een gezellige reünie. Om 10.00u zal er gestard worden met een heerlijk ontbijt door Het Slimme Schaap. Je kunt hieraan deelnemen voor de aantrekkelijke prijs van €10,- per persoon. Geef dit graag voor 4 september per mail door aan Luc Feij via lucfeij@home.nl

Maar ook als je niet zo van het ontbijt bent, zien we je graag langskomen in de feesttent vanaf 11.00u. Aanmelden is hiervoor niet nodig. 

Kom dus gezellig langs om het heden, maar ook zeker het verleden van Haslou weer op te halen. We zijn nu al benieuwd naar alle mooie verhalen!

 

Meer recent Haslou nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!