Haslou
Mededelingen winterstopje
Woensdag 15 december 2021

Mededelingen bestuur

Beste vrijwilligers,

Het sportcomplex zal voor alle activiteiten gesloten zijn ingaande zaterdag 25 december tot en met zondag 2 januari. Daarnaast is de zogenaamde “sneeuw-regeling” van kracht, ook buiten de genoemde gesloten periode. Zodra de omstandigheden niet veilig zijn om verantwoord te sporten en / of schade aan de kunstgrasvelden kan ontstaan, gelasten we de training en/of wedstrijd af. Zodra de consul een beslissing neemt tot afgelasting, publiceren we dit bericht op de website.


Overigens bestaat er steeds de mogelijkheid om op het complex een training af te werken met uw team in deze avondlockdown periode. Tot 17.00 uur kan er in principe dagelijks worden getraind of vriendschappelijk worden gespeeld. Trainingswensen a.u.b. doorgeven via Roger Peerenbooms, 06-21806636, vriendschappelijke wedstrijden via Roger Cobben, 06-83550543.


In een eerder stadium heeft u vernomen, dat de 2e algemene ledenvergadering is uitgesteld vanwege Covid-19. Om dezelfde reden delen we u nu helaas mede, dat onze jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie is komen te vervallen. Er staat echter niets in de weg om de beste wensen via de digitale snelweg door te geven aan team- en clubgenoten, samen door de lange crisis is bemoedigender dan alleen!


Tenslotte kunnen we meedelen dat de vereniging van penningmeester is gewijzigd, Monique Meller heeft deze taak neergelegd en de financiële portefeuille wordt vanaf nu beheerd door Jeroen Herberighs.


Hoofd- en jeugdbestuur SV Haslou

Meer recent Haslou nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!