Haslou
Werving en behoud van scheidsrechters
Vrijdag 31 juli

Het werven van scheidsrechters is belangrijk om ‘vergrijzing’ van scheidsrechters tegen te gaan en steeds nieuwe aanwas te houden binnen SV Haslou. De werving van nieuwe scheidsrechters vindt plaats door persoonlijke benadering van de jeugd door de actieve scheidsrechters coördinator binnen de club, zijnde Kyle Hoeveler.

Naast de persoonlijke benadering heeft SV Haslou er ook voor gekozen om eventuele nieuwe scheidsrechters enthousiast te maken door middel van mond tot mond reclame en reclame op de website. Deze wervingsacties beginnen meestal bij de jeugd en bij voorkeur bij de D of C-jeugd, maar ook leden die stoppen met actief voetballen worden benaderd om op zaterdag of zondag een wedstrijd te leiden. Bij de werving geldt ook, dat de club zorgt voor de benodigde basiskennis, kleding, materialen en worden er afspraken gemaakt over korting op de contributie!

Het werven van scheidsrechters gebeurt onder eigen leden en/of oud leden maar ook kandidaten van buiten de vereniging met de nodige voetbalachtergrond en/of kennis van zaken komen in aanmerking om te fluiten voor vriendschappelijke – en competitiewedstrijden van SV Haslou.

Neem gerust eens contact op met Kyle Hoeveler, kyle.hoeveler@gmail.com (06-13608932) of via een bestuurslid, Jan Verboort, j.verboort@haslou.nl (06-80153665)

Alles onder het motto van “respect voor de scheids” en zonder deze belangrijke persoon kan het spelletje niet worden gespeeld!

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!