Haslou
Vrienden van Haslou bijeen !

Donderdag 9 september 2021 t/m dinsdag 28 september 2021

Beste vrienden van Haslou,


Het is helaas heel lang geleden dat we voor de Vrienden van Haslou iets hebben kunnen en vooral mogen organiseren. De corona regels maakten het onmogelijk om een netwerkevenement te organiseren waarbij we onder het genot van een hapje en een drankje contacten konden leggen.

Laten we hier echter niet te lang stil bij staan en vooral met een positieve  blik naar de toekomst kijken. Een toekomst waarbij de maatschappij weer meer en meer terug naar normaal kan en we ook weer kunnen genieten van de mooie dingen in het leven, waarvan een hapje en een drankje en de       ( amateur) voetbalsport zeker deel uit maken.

We willen u dan ook graag uitnodigen om zondag 26 september onze gast te zijn in het Maaslandcentrum te Elsloo ( Burg. Maenenstraat 45). U wordt verwacht tussen 12.00 en 12.30 uur. We zullen u uiteraard namens SV Haslou goed verzorgen met een hapje en een drankje. Daarnaast zullen ondergetekenden kort iets vertellen.

Er zal voldoende tijd zijn om onderling contacten te leggen. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 14.00. Dan nodigen we u graag uit om met ons mee te gaan naar de eerste competitiewedstrijd van Haslou tegen Hebes, die om 14.30 uur start. U bent uiteraard vrij om dit wel of niet te doen.

U kunt uiteraard uw  partner meenemen maar het is ook mogelijk om een introducee mee te nemen die wellicht interesse heeft om ook lid te worden van de Vrienden van Haslou. We verzoeken u vriendelijk ons voor 19 september te laten weten of u wel of niet aanwezig wilt zijn en zo ja met hoeveel mensen.

Dit kan door het sturen van een mail naar : diederen.richard@gmail.com.

Vriendelijk uitnodigend namens SV Haslou

Lei Ummels, voorzitter SV Haslou                                     Luc Feij, voorzitter sponsorcie. SV Haslou

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!