Haslou
De vervuiler gaat worden bekeurd !

Vrijdag 5 maart 2021 t/m woensdag 31 maart 2021

Onderwerp: achterlaten van rommel en het vernielen van materialen van onze vereniging

Beste ouders en spelers,


Onze vereniging maakt zich zorgen! We hebben in overleg met “handhaving door de gemeente” enkele weken geleden ons uitgesproken om oogluikend toe te staan dat kinderen en jong volwassenen mogen sporten op ons mooie sportcomplex. Let wel, buiten de openingstijden. De “sporters” klimmen met regelmaat en in groten getale over het afgesloten hekwerk. We zien dat gebeuren door leden en niet-leden.
Ons bestuur juicht bewegen door jongeren erg toe, maar sinds deze week zetten we er een ernstige kanttekening bij !


De klusploeg en onze overige vrijwilligers maken melding van het achterlaten van veel rommel (plastic, blik e.d.) dat blijft liggen en moet worden verwijderd, voordat er een training kan plaats vinden. Er staan meer dan voldoende vuilnisbakken. Op een veld is er zelfs met een mes een stuk van het kunstgras verwijderd !


Met deze brandbrief willen we u als ouders en de spelers zelf, op de hoogte brengen van deze ontwikkeling. Wij kunnen dit niet langer gedogen. Mocht deze vervelende trend zich doorzetten, dan zijn we genoodzaakt de boa’s de opdracht te geven verbaliserend te gaan optreden. We hopen uiteraard dat het niet zover hoeft te komen.
We rekenen op jullie medewerking!

Hoofd- en jeugdbestuur SV Haslou    5 maart 2021

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!