Haslou
De Grote Club Actie

Maandag 14 september 2020 t/m dinsdag 13 oktober 2020

S.V. Haslou gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Komende week start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Je steunt hiermee uiteraard de club en verdient zoals gebruikelijk bij Haslou €0,50 cent per lot voor jezelf!! Verkoop je dus 20 loten dan ontvang je maar liefst €10,-!!

 
Verantwoord loten verkopen met persoonlijke QR code op voorkant van het verkoopboekje

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een Persoonlijke online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. 

Door de QR code te scannen wordt het lot meteen op jouw naam en op naam van Haslou geregistreerd. De koper kan zijn gegevens zelf invullen en krijgt zijn eventuele prijs meteen op zijn rekening bijgeschreven. Voor de jeugdleden tot en met de JO15 worden boekjes uitgedeeld. Voor de leden vanaf JO 17 wordt de QR code en de instructie via de mail verstuurd. Hoe dit precies in z’n werk gaat, zie je in onderstaande instructievideo.

 

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen om zoveel mogelijk loten te verkopen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Zo verdien je zelf een leuk zakcentje en steun je ook nog eens je voetbalclub!! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.


Heb je nog vragen?
bel of app dan met Stefan Frusch 06-15055782 Of Vivian van Golde op 06-29275198

 

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!