Haslou
Steun Fortuna Sittard en woon thuiswedstrijd bij !
Vrijdag 4 maart 2022

Beste meneer/mevrouw,
Om te vieren dat de stadions in Nederland weer volledig geopend mogen worden, willen wij als Fortuna Sittard de amateurverenigingen in de regio graag een mooie aanbieding toesturen om met (jeugd)leden enkele wedstrijden van Fortuna Sittard te komen bezoeken. Tevens dient deze aanbieding als eerste aanzet voor een samenwerking die voor beide clubs erg interessant kan zijn, hierover volgt snel meer.

Fortuna Sittard wil al jullie leden voor slechts €5,- per persoon (voor zowel volwassenen als kinderen) de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle, op zondag 6 maart om 20.00u en/of de wedstrijd tegen Willem II op zondag 13 maart om 12.15u aanbieden. Uiteraard is het ook mogelijk om beide wedstrijden voor dit gereduceerde tarief te komen bezoeken!
Bestelproces tickets
Tickets voor de E & Zuid tribune (afhankelijk van de beschikbare capaciteit) kunnen besteld worden door onderstaand formulier in te vullen. Het formulier kan worden ingevuld per vereniging, maar dit kan ook apart per team. Voel je daarom zeker vrij om de mail door te sturen naar alle jeugdelftalleiders binnen de vereniging.


Bestelformulier:    https://forms.office.com/r/GpWpXTxpfD

Voor het bestelformulier gelden onderstaande deadlines met betrekking tot het invullen:
 Fortuna Sittard vs PEC Zwolle: Bestelformulier is geldig tot vrijdag 4 maart 12.00u;
 Fortuna Sittard vs Willem II: Bestelformulier is geldig tot vrijdag 11 maart 12.00u.

 

Afhalen tickets
Op de wedstrijddag kunnen de tickets worden opgehaald en worden betaald bij de ticketunit, gelegen ter hoogte van de Oost/Zuid-tribune (Lissabonlaan). Deze ticketunit opent 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd. In onderling overleg is het altijd mogelijk om de kaarten op een eerder moment op te komen halen in het stadion.

Meer recent Haslou nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!