Haslou
Update coronamaatregelen
Vrijdag 15 januari

JEUGDAFDELING                                     Update Covid-19 maatregelen en toepassing per januari 2021
Beste ouders en trainers,


SV Haslou volgt de RIVM richtlijnen op, aangevuld met de KNVB protocollen inzake het COVID-19 virus. Onderstaand een opsomming van de belangrijkste maatregelen die onverkort gelden voor onze voetbalclub en de toegestane sportieve activiteiten:
- De jeugd tot achttien jaar mag buiten blijven sporten in teamverband zonder dat ze anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen, de           competitie ligt wel stil.
- Wedstrijden spelen met teams van eigen club is toegestaan.
- Buiten mag iedereen vanaf achttien jaar alleen sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan twee personen
- Kantines, douches en kleedkamers zijn gesloten.
- Publiek is niet toegestaan op het voetbalcomplex.
- Verder worden de dringende adviezen voor eigen hygiëne nog maar eens herhaald; vaak en grondig handen wassen, voor de training thuis naar toilet gaan, vlak voor aanvang pas op veld verschijnen en meteen na afloop naar huis gaan.

De opkomst van onder meer de Britse COVID-19 mutant heeft er toe geleid dat via de media veel wordt gecommuniceerd over de gevolgen van deze varianten. De RIVM alsmede de KNVB hebben derhalve nog niet besloten om de protocollen aan te passen. Met andere woorden,  de opgestelde richtlijnen van 15 december 2020 -zoals hierboven weergegeven- zijn nog steeds leidend.
Indien ouders en/of trainers zelf besluiten dat buiten trainen geen voldoende veilige omgeving biedt voor het team of individuele spelers, dan is hier natuurlijk begrip voor. Zelf verantwoordelijkheid nemen tijdens deze crisis wordt door onze regering gestimuleerd. Wijzigingen voorbehouden. 

Elsloo, 15-01     Corona-coördinatoren

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!