Haslou
Meerssen JO09-1 - Haslou JO09-2 door de ogen van de trainer
Donderdag 8 oktober 2020

⚽️ wedstrijdverslag Meerssen JO09-1 – Haslou JO09-2  op 03-10-2020⚽️

Met een uitwedstrijd, vies weer en geen publiek om ons aan te moedigen, was de verwachting dat het een zware wedstrijd voor het team zou worden. Het team kwam in de eerste 10 minuten dan ook al snel op een 3-0 achterstand...  Maar...
... in plaats van zich weer neerleggen bij een verlies, kwam er inzet en samenspel! En zo stond er na 40 minuten 7-3 op het scorebord. Een erg goede teamprestatie! 👊
Lars in de goal, wederom een aantal TOP reddingen en een verre uittrap!
Imme en Jolien in de verdediging toch af en toe de bal goed weggewerkt en in ieder geval goed op de positie gestaan!
Sjoerd en Roan hebben op meerdere posities gespeeld, maar als duo in de verdediging waren ze ijzersterk. Beiden weten op het juiste moment de actie te maken om de bal af te pakken.👍
Ook Shanaya heeft zowel aanval als verdediging gestaan en kan gewoon op beide posities prima uit de voeten. Leuk om te zien hoe het iedere week beter gaat!
Centraal op het middenveld hebben Ebbe en Job elkaar afgewisseld, twee verschillende type spelers. Ebbe is de regisseur a la Frenkie de Jong, Job stormde deze keer door de verdediging heen met een aantal solo dribbels en zorgde voor de goals.
Mooiste moment was de indribbel vanaf de zijkant, waarbij Job bewust de tegenstander door de benen speelde en er daarmee langs kwam! Zelfs de coach van de tegenstander had bewondering! 👍👍
Op de vleugels stonden Imke en Amber. Als je ze in het wild tegenkomt lijken het aardige, verlegen meiden. Maar op het veld brachten zij vandaag het vuur!
Allebei snel, balvaardig en pittig! Imke nog iets aanvallender ingesteld en Amber heel goed in het druk zetten op de tegenstander! 👌👌